Underviser til Babysvømning i Svømmeklubben Sømærket i Løkken – er du vores nye kollega?

Svømmeklubben Sømærket, der hører til i svømmehallen i Løkken Idrætscenter, søger en underviser til undervisningshold. Vi er en lille, lokal klub med mange aktiviteter og et herligt fællesskab. 

Vi har store ambitioner om at starte babysvøming i Løkken og mener, at indlæring af svømmeegenskaber bør påbegyndes så tidligt som muligt.

Om jobbet

Stillingen er et fritidsjob på ca. 1-2 time pr. uge, afhængig af antal tilmeldinger. Dagen for træningen er ikke fastsat - det kunne med fordel afholdes i weekenden.

Profil og kompetencer 
Du skal være +20 år. Du må gerne have en vis svømmefaglig indsigt, eller indsigt fra arbejdet i en anden type idrætsforening, men det er ikke et absolut krav, men en fordel. Vi sørger under alle 

omstændigheder for at klæde dig grundigt på, herunder også ved nødvendig eller ønsket kursus- og uddannelse, så du er klar til opgaven. 

Vi forventer, at du har gå-på-mod, er engageret og mødestabil - klar til at levere gode oplevelser for medlemmerne på holdet i svømmeklubben. Vi er en lille forening, og det er vigtigt for os, 

at det både er fedt for dig som underviser og medlemmerne at komme i klubben.  

Ansøgningsfrist 

Ingen deadline


Send ansøgning til 

Er du interesseret i jobbet, sa° send os en ansøgning til larsaarup@outlook.dk med info om dig og dine kvalifikationer. 

For yderligere information 

Du er altid velkommen til at ringe til os og fa° en snak om jobbet og klubben. Ring til formand, Lars Aarup, mobil +45 30 10 81 63.