Underviser til Ungdomsholdet i Svømmeklubben Sømærket i Løkken – er du vores nye kollega?

Svømmeklubben Sømærket, der hører til i svømmehallen i Løkken Idrætscenter, søger en underviser til undervisningshold.

Vi er en lille, lokal klub med mange aktiviteter og et herligt fællesskab.

Om jobbet

Stillingen er et fritidsjob på ca. 1½ time pr. uge, hvor man underviser torsdag kl. 18:00-19:30, men der kan også suppleres med faste

undervisningstider på andre hold og afløsning, hvis du brænder for undervisningen. Stillingen er lønnet med kr. 150 pr. time.

Profil og kompetencer
Du skal være +20 år. Du må gerne have en vis svømmefaglig indsigt, eller indsigt fra arbejdet i en anden type idrætsforening,

men det er ikke et absolut krav, men en fordel.

Vi sørger under alle omstændigheder for at klæde dig grundigt på, herunder også ved nødvendig eller ønsket kursus- og uddannelse,

så du er klar til opgaven.

Vi forventer, at du har gå-på-mod, er engageret og mødestabil - klar til at levere gode oplevelser for medlemmerne på holdene i svømmeklubben.

Vi er en lille forening, og det er vigtigt for os, at det både er fedt for dig som underviser og medlemmerne at komme i klubben.

Ansøgningsfrist

Frist for ansøgningen er torsdag d. 4 august.

Der er møde med trænerstaben og bestyrelsen d. 11 august. Sæsonstart hhv. d. 6/9 og 8/9.

Basinprøve mandag d 12/9 som er obligatorisk for trænerne.

Send ansøgning til

Er du interesseret i jobbet, så send os en ansøgning til larsaarup@outlook.dk med info om dig og dine kvalifikationer.

For yderligere information

Du er altid velkommen til at ringe til os og få en snak om jobbet og klubben. Ring til formand, Lars Aarup, mobil +45 30 10 81 63.